Afdelingen

På Gynækologisk-Obstetrisk Afdeling har vi ca. 800, intenderede normale fødsler årligt.

Vi har to sansefødestuer med lys og lyd, som får oxytocinen til at flyde hos den fødende. Syv familiestuer, hvor den nye familie får lov til at være sammen inden de går hjem. Der er et unikt samarbejde mellem jordemødre, sosu-assistenter, sygeplejersker og læger, som gør arbejdsmiljøet spændende med en masse faglige diskussioner, tværfagligt samarbejde og ikke mindst sjovt og livgivende.

Hos os sætter vi læring, sparring og faglige diskussioner højt, og da vi er en afdeling uden afdelingsjordemødre, og derfor hjælper vi hinanden hele døgnet med de udfordringer, der måtte opstå i vagten.

Der er stor kontinuitet både for jordemødrene, men også for familierne, da vi er et lille sted, og der er ikke langt fra ord til handling hos os.

Der er både stille og travle vagter, som livet nu engang er på en fødegang. Vi kender alle hinanden og der er en stor kollegial omsorg for hinanden.

Kontakt

Ledende chefjordemoder

Du er altid velkommen til at kontakte ledende chefjordemoder Anne Frandsen – enten for en uddybende snak eller et uformelt besøg på Gynækologisk Obstetrisk Afdeling.

Navn E-mail
Ledende chefjordemoder Anne Frandsen apf@regionsjaelland.dk

 

Ledige stillinger