Kirurgi

Kirurgisk sengeafsnit 120 & 320 samt endoskopi

Vi er en stor kirurgisk afdeling med omkring 60 sygeplejersker og Social og Sundhedsassistenter, der gennem de sidste år er vokset og er under konstant udvikling.

Vores afdeling består af:

Kirurgisk afsnit 320 er et syvdøgns afsnit for patienter med komplekse problemstillinger med plads til 24 patienter.

Kirurgisk afsnit 120 er et femdøgns afsnit for lettere, elektive operationspatienter med plads til 8 patienter.

Endoskopiafsnittet varetager medicinske og kirurgiske kikkertundersøgelser på indlagte og primært ambulante patienter. Vi skoperer også mange patienter, der henvises via tarmkræftscreeningsprojektet. Afhængig af kompetencer vil man tilknyttes relevant speciale.

Hos os får du

En velfungerende afdeling med et godt socialt fællesskab, hvor der er plads til faglig fordybelse, faglig udvikling og tæt sparring med dygtige, positive og engagerede kollegaer i alle aldre En velfungerende afdeling med et godt arbejdsmiljø med gode og omsorgsfulde kollegaer i alle aldre. En afdeling med fokus på, at skabe gode patientforløb, hvor ikke 2 dage er ens. Introduktion og oplæring i det kirurgiske speciale.

Derudover har får du blandede vagter, dog tilstræbes toskiftet vagt, og du har medbestemmelse på timetallet med fri ca. 8 ud af 12 weekender.

En synlig ledelse med stor fokus på såvel faglig som individuel personalepleje præget af et højt informationsniveau og inddragelse af medarbejderne.

Ambulatorium & Sammedagskirurgisk afsnit

Fællesambulatoriet er et spændende ambulatorium, hvortil der er et sammedagskirurgisk afsnit, samt et opvågningsafsnit, hvor der dagligt er et stort patientflow. Vi varetager operationer, undersøgelser, og behandlinger inden for det ortopædkirurgiske, organkirurgiske, gynækologiske speciale.

Vores afsnit består af 22 dygtige og kompetente sygeplejersker. Vi vægter et højt fagligt niveau, fokus på kvalitetsudvikling, et godt samarbejde, samt et godt arbejdsmiljø.

Hos os får du

Erfarne og højt kvalificerede kollegaer, hvor der vægtes gensidig respekt og anerkendelse, og hvor vi hjælper og støtter hinanden. Du vil få et oplæringsprogram udarbejdet i forhold til dit kompetenceniveau. Vi har et godt arbejdsmiljø der er karakteriseret ved høj faglighed, engagement og trivsel – og en afdeling hvor der kontinuerligt arbejdes med udvikling inden for sygeplejen. Der er attraktive arbejdetider.

Kontakt

Afdelingsledelsen

Hvis du kunne tænke dig, at vide mere om afdelingen eller komme forbi til en uformel dialog, så er du velkommen til at kontakte afdelingsledelsen.

Navn E-mail
Ledende oversygeplejerske Ulla Johansen uij@regionsjaelland.dk

 

Ledige stillinger