Center for Epidemiologisk Forskning

Center for Epidemiologisk Forskning er en forskningsenhed på Nykøbing F. Sygehus, hvis ambition er at skabe et stærkt, internationalt og konkurrencedygtigt forskningsmiljø. Under centret hører den store befolkningsundersøgelse LOFUS, og centret arbejder bl.a. på at udnytte de unikke data, der indsamles herigennem. Endvidere er et stærkt samarbejde med klinikken på sygehuset i fokus, med mulighed for vejledning og støtte til spirende forskere.

Centret ledes af professor Elsebeth Lynge, der er internationalt anerkendt for sit mangeårige arbejde indenfor epidemiologi og folkesundhed. Elsebeth Lynge er forfatter/medforfatter til over 500 publikationer, hvoraf langt størstedelen findes i PubMed. Professor i miljøepidemiologi Zorana Andersen er tilknyttet centret på deltid, ligesom centret også huser varierende antal Ph.d.-studerende.
Ovenfor kan du se en film vedr. Therese Holmagers Ph.d.-projekt, der beskriver udviklingen i ulighed i dødelighed mellem Lolland-Falster og resten af Danmark samt sætter resultaterne i et historisk perspektiv​.

Kontakt:
Henrik Steen Jensen
Specialkonsulent
Mail: henrje@regionsjaelland.dk
Mobil: 9357 6404

Ledige stillinger