Fritid

I Guldborgsund kommune er der mange forskellige muligheder inden for fritidsaktiviteter og lokale begivenheder. Kommunen støtter meget op om de lokale, nye som gamle.

Guldborgsund kommune dækker over Falster og en lille del af Lolland. Kommunen stræber efter danne et fællesskab mellem indbyggerne, og afholder derfor en masse forskellige sociale arrangementer.

To gange om året afholdes der informations møder for de nye beboer, hvor Borgmesteren fortæller om mulighederne på egnen og hvordan det går i kommunen. Derefter er der mulighed for at komme med på én af busserne der kører rundt på Falster og Lollands delen, for at se hvor langt kommunen strækker sig.

Guldborgsund er kendt for den skønne udsigt og natur, der bliver derfor også sat stor pris på at dele alle fordelene med hinanden. Du kan bl.a. se hvordan herunder.

 

Vores Guldborgsund

Vores Guldborgsund er summen af det, vi alle bidrager med til ”det gode liv” i netop vores område. Her finder du de lokale fællesskaber, det rigtige hjem eller det nye job.
Find de autentiske historier, de nære relationer og historier fra hverdagen. Brug også Vores Guldborgsund til at få overblik over kommunens tilbud af fx skoler, kultur og fritidsfaciliteter.

Se mere her

 

Visit Lolland-Falster

Visit Lolland-Falster er en hjemmeside, der deler alle informationer om lokale attraktioner, arrangementer, kultur, campingpladser og ferieboliger samt lokale gastronomiske oplevelser. Kort sagt er det en side, der er god at have under sine favoritter, så man altid kan holde sig opdateret om alt det, der sker på Lolland-Falster.

Se hjemmesiden her
Følg dem på Facebook her

Lolland-Falster Lovestorm

Lolland-Falster Lovestorm er knudepunktet for stolthed og optimisme på Lolland-Falster. Konceptet går ud på at dele ud af alle de positive ting der sker og er i omegnen. Kom ind i vores Facebookgruppe og bliv del af landsdelens største fællesskab. Få inspiration til vores område og del også gerne dine egne historier og fotos i gruppen. Alle er hjerteligt velkomne!

Følg os på Facebook her 

Flexbolig

Hvad er en flexbolig?
Når en ejendom er registreret som flexbolig, er der ingen bopælspligt, og du kan derfor anvende boligen som et fritidshus eller som et ekstra hjem. Dog er fordelen ved en flexbolig i modsætning til et egentligt fritidshus, at du kan flytte permanent ind i huset og bruge det som helårsbolig, hvis du skulle få lyst til det.

Se mere her

 

Ledige stillinger