Læge

At være læge på Nykøbing F. Sygehus betyder arbejde i et miljø med fokus på høj faglighed og kvalitet, tæt samarbejde med kollegaer, masser af mulighed for fleksibilitet i planlægningen af arbejdstid og en flad ledelsesstruktur, hvor døren altid er åben til ledelsen.

Selvfølgelig er der langt til Nykøbing F. Sygehus, så er det turen værd? Det synes vi.

 

Som ung læge vil du opleve de bedste muligheder for supervision og sparring med ældre kollegaer. Det giver mulighed for, at du hurtigt får behandlingsansvaret for dine egne patienter, men aldrig står alene med beslutningerne. Vi har bagvagt i bunden vagt, så du har altid mulighed for at konferere dine beslutninger.

Nykøbing F. Sygehus har et særligt demografisk underlag og dermed også et særligt patientunderlag. Du vil opleve, at en stor del af vores patienter har flere diagnoser og komplekse problemstillinger, som ikke er så almindeligt andre steder i landet. Sygehuset danner rammen for flere store forsknings- og behandlingsinitiativer rettet særligt mod disse patientgrupper, herunder bl.a. Broen til bedre Sundhed.

På et mindre sygehus er afdelingerne også mindre. Hos os bliver du på kort tid en del af afdelingen, og du får tildelt en vigtig og aktiv rolle i afdelingen – der er nogen, der regner med dig og den faglighed du bringer med dig. Vi har kort vej til ledelsen og du vil opleve, at du hurtigt kommer ind i både det sociale og faglige fællesskab.

Vi tilbyder mange uddannelsesinitiativer på tværs af afdelingerne, bl.a. Mortality & Morbidity konferencer og journalclubs, og du har mulighed for at søge om uddannelsesdage (3-5 for yngre læger).

Som speciallæge vil du opleve afdelinger, der er ledet af en dynamisk gruppe af ledende overlæger, der ikke er bange for at tænke nyt og prøve det af. Omdrejningspunktet er høj faglighed, og mulighederne for at komme ud og få inspiration eller fordybe sig i særlige problemstillinger er rigtig gode. Du får mulighed for at være med til at sætte et fagligt præg på afdelingen og være en del af sygehusets faglige fyrtårne.

Der er en god blanding af akutte og elektive patienter, og du får mulighed for at være en del af planlægingen i det daglige. Bagvagtsfunktionen er en døgndækkende vagt, men vagtbelastningen er generelt lav, da der er en lav aktivitet efter kl. 22.