Akutafdeling

Akutafdelingen repræsenterer et spændende og udfordrede speciale, hvor to dage sjældent er ens, og hvor du som sygeplejerske virkelige er med til at gøre en forskel for patienterne.

Akutspecialet er forholdsvis nyt og er et speciale, der stiller store krav til en bred faglighed, så derfor prioriterer vi uddannelse og kompetenceudvikling højt.

Afdeling har ansat en uddannelsesansvarlig sygeplejersker som står for introduktion og oplæring af nyansatte sygeplejersker, men der er også stor fokus på kompetenceudvikling blandt de erfarne og allerede ansatte sygeplejersker. Vi samarbejder med Beth Israel Deaconess Medical Center og Harvard Medical Teaching School i Boston USA for at udvikle vores uddannelsesniveau og kompetencer som sygeplejersker.

Kompetenceudvikling

Der er i afdelingen mange muligheder for kompetenceudvikling og specialisering. Alle sygeplejersker erhverver den nationale efteruddannelse for akutsygeplejersker, for det kræver vi. Du vil også have mulighed for at uddanne dig som behandlersygeplejeske. Som sygeplejerske i Akutafdelingen har man stor grad af selvstændighed og udvidet kompetencer.

Fleksibel ansættelsesforhold

Akutafdelingen har et højt aktivitetsniveau døgnet rundt, da næsten alle patienter bliver indlagt via Akutafdelingen.  Derfor er der god mulighed for at få alle typer af vagter – og mulighed for at planlægge efter egne ønsker.

Kontakt

Afdelingsledelsen Akutafdelingen

Hvis du vil vide mere eller kunne tænke dig at lægge vejen forbi afdelingen til en uformel dialog, så er du velkommen til at kontakte afdelingsledelsen.

Afdelingsledelsen på Akutafdelingen

Navn E-mail Telefon Mobil
Cheflæge
John Thomas Sitarz
jtsi@regionsjaelland.dk 5651 6900 9357 5278
Chefsygeplejerske
Tom Jimmy Hansen
tjha@regionsjaelland.dk 5651 6901 2370 2830

 

Ledige stillinger