Afdelingen

Nykøbing F. Sygehus er en del af Region Sjælland, og et af regionens fire akutsygehuse. Sygehuset bliver udbygget betydeligt i de kommende år, – både hvad angår rammer, udstyr og personale. Radiologiafdelingen er derfor i en rivende, og spændende udvikling som løbende tilpasses de behov der er for patienter på et akutsygehus.

Der udføres der ca. 65.000 undersøgelser pr. år.

Radiologiafdelingen foretager røntgenundersøgelser af knogler, gennemfører kontrastundersøgelser af mave-tarmkanal, samt udfører CT-, MR-, og ultralydsskanninger.

Vi modtager patienter henvist fra praktiserende læger eller andre sygehusafdelinger. Indlagte eller patienter der møder hjemmefra. Vi har også en satellit i Nakskov, som har to digitale DR-rum.

Med sygehusets akutte profil, vil du som radiograf opleve at du får berøring med de fleste undersøgelser og modaliteter. Vi er ikke opdelt i team (på nær i MR, men de roterer også rundt i afdelingen), så du får lov til at arbejde med hele bredden i radiografien. Vores dage er forskellige, og du kommer ikke til at kede dig.

Kontakt

Afdelingsledelsen Radiologi

Hvis du vil vide mere eller kunne tænke dig at lægge vejen forbi afdelingen til en uformel dialog, så er du velkommen til at kontakte afdelingsledelsen.

Navn E-mail Telefon Mobil
Klinisk funktionschef
Stine Louise Jensen
sljen@regionsjaelland.dk 5651 4296 2870 7909

 

Ledige stillinger